Webdesign ….door Xpider

Wij leveren voornamelijk maatwerk websites die zich onderscheiden qua ontwerp en vormgeving (naadloos aansluiten bij uw huisstijl), kwaliteit, functionaliteit, en die als perfect resultaat aansluiten bij de doeleinden van uw organisatie/bedrijf.


Waarom maatwerk?
Het internet staat vol kant-en-klare templates voor websites, blogs en webshops. Soms een prima oplossing voor bijvoorbeeld de reiziger die z’n vrienden thuis wil laten meegenieten van z’n wereldreis. Voor ondernemers lijkt het soms ook een uitkomst. Want waarom zou je meer geld betalen voor maatwerk als er kant-en-klaar oplossingen zijn?

Een template wordt voor meerdere websites gebruikt en eigenlijk wordt alleen de inhoud hiervan aangepast en de vormgeving slechts summier. Dit kan dus betekenen dat een template voor de gewenste zakelijke website dezelfde uitstraling heeft als die van de drogist om de hoek en vice versa. En ondanks dat dergelijke sites goedkoper zijn (maar het dus ook uitstralen), zitten er ook nog meer nadelen aan een template website. Zo kan je zeer weinig aan de website (functioneel) aanpassen en zal de website vaak algemene functionaliteiten bevatten die vaak niet gebruikt worden (oftewel ballast). Bij de oplevering van zo’n website zal u hier nog niet direct hinder van ondervinden, maar zodra uw bedrijf groeit, wilt u dat de website meegroeit… en daar zijn deze websites niet echt geschikt voor.

Kwaliteit zit voor een groot deel in de technisch-functionele opbouw (en een uniek ontwerp) en kun je alleen op waarde schatten als je thuis bent in de programmeertalen waarmee de website gemaakt wordt... En niet alleen dat. Een kwalitatieve website met een eigen karakter is ook voor Google vaak aantrekkelijker vanwege de toegespitste SEO (zoekmachine optimalistatie) kenmerken m.b.t. de ranking in de zoekresultaten.

Wij kunnen bovendien tools maken voor op uw website op allerhande gebied: van berekeningen, tot uitgebreide (in te vullen, en tijdens het invullen technisch leidende en gecontroleerde) formulieren met terugkoppeling, tot keuzetrajecten/adviesgevende eindresultaten enz. enz.


De voordelen van een maatwerkwebsite op een rijtje:
 Functionaliteit die perfect en naadloos aansluit bij uw wensen.
 Een uniek ontwerp dat naadloos aansluit op uw huisstijl en/of desgewenst ontwerpen wij de
   huisstijl in nauw overleg met u).
 Wij werken op basis van No Cure no Pay…U betaalt pas als u volledig tevreden bent over het
   eindproduct, en niet zoals bij de concurrent... een ontwerp en daar moet je het dan mee doen.
 Geen onnodige codes die meedraaien op de achtergrond d.m.v. een slim technisch ontwerp.
 Zoekmachinevriendelijke websites voor betere vindbaarheid…door toegevoegde  SEO (Search
   Engine Optimization-kenmerken. Oftewel in gewoon nederlands: zoekmachine-optimalisatie.
 Flexibel opgezet om later de website eventueel uit te breiden.
 Zeer korte communicatielijnen...zonder 9-5 mentaliteit…ook voor technische support.
 Beveiliging-technisch in orde.
 Besparing voor u in de vorm van tijd om in de primaire zaken van uw onderneming te steken.
 Onderhoudsvriendelijk opgezet, waardoor onderhoudskosten zeer laag liggen . Zie Onderhoud.
 Ontzorgend….omdat uw website in professionele handen is.


Het ontwerp m.b.t. een unieke website
Wat websites betreft is een template-product zelden tot nooit een "Perfect-Fit". De website heeft overbodige codes en functionaliteit die niet gewenst is of u mist juist mogelijkheden die u heel graag wilt hebben. Het grootste voordeel van een website op maat laten bouwen door Xpider, is dat u precies zegt hoe u het wilt hebben en vooral belangrijk: precies krijgt waar u om vraagt!


De kosten.
Wij leveren een uniek eindproduct op dat volledig aan uw wensen/eisen voldoet. Voor minder doen wij het ook niet. Wij kennen dan ook uitsluitend zeer tevreden klanten.
Een maatwerk website kost uiteraard meer dan een template website, maar is daarentegen helemaal op maat gemaakt voor uw bedrijf. De prijzen variëren van enkele honderden euro’s voor een website met weinig content en worden uiteraard iets duurder bij meer wensen of functionaliteit, tools enz. enz.


Webshops
Gratis webshop?
Om kosten te besparen maken online winkeliers vaak zelf een shop met kant-en-klare templates die online worden aangeboden. Aangemoedigd door leuzen als: Maatwerk is overbodig en maak nu je gratis webwinkel aan, wordt u naar binnen gelokt. Eenmaal de keuze gemaakt blijkt dat men vaak vastzit aan een pakket waar je maandelijks voor moet betalen (en jarenlang) of men heeft zo weinig bandbreedte, maximaal aantal artikelen, service en mogelijkheden dat u wel moet upgraden naar een duurder pakket, En zo betaalt u voor u het weet toch nog een hoop geld voor een net-niet-product.


Realistische kosten webshop
Een beetje webwinkel begint bij zo’n 9.000 euro en kan oplopen tot 20.000 en meer. Dat klinkt misschien duur, maar het is uiteindelijk ook heel veel werk om een systeem te maken en in te richten dat aan alle eisen voldoet, veilig is, prettig navigeert en met glans door alle testen heen komt. En vergeet niet dat je de kosten -als de website goed loopt- gemakkelijk terugverdient en het is nog altijd vele malen voordeliger dan een winkelpand kopen of huren.

Sociale Media
Grote bedrijven kunnen er niet meer omheen: consumenten Twitteren, Facebooken en Instagrammen enz. er lustig op los. Om als bedrijf de consument te kunnen bereiken die regelmatig 1-3 uur per dag op de sociale media verblijft is er maar één optie over: meedoen in de wereld van social media. Maar kleinere bedrijven moeten zich afvragen of de sociale media wel van toegevoegde waarde zijn.....lees meer hierover op onze speciale Sociale Media - pagina


Voor meer informatie of een afspraak voor een geheel vrijblijvend gesprek of advies,
neem dan contact met ons op!
xpider

Onze Portfolio

Bekijk hier de portfolio van enkele van onze ontwerpen. En bedenk hierbij...dat die van u hier nog niet bij staat. Wij maken namelijk altijd een uniek ontwerp, naar uw tevredenheid en smaak!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Burgemeester de Voslaan 3
1647 BJ Berkhout
Noord Holland
Email
Telefoon
Sociale media
K.v.K. 36043754 - Hoorn
Disclaimer / Verantwoording
Navigatie Sitemap Xpider
Copyright © - Xpider
Algemene voorwaarden van onze diensten
Xpider Webdesign & Grafische Vormgeving