Retoucheerstudio


Retoucheren is het achteraf bewerken van een afbeelding of foto. Het doel is het werk te ontdoen van ongerechtigheden of het verantwoord aanbrengen van verbeteringen / aanpassingen.

Het retoucheren van afbeeldingen of foto’s is echt vakwerk en arbeidsintensief. Het vraagt een grote deskundigheid in verband met de kenmerken van de voorstelling, de mogelijkheden, de resolutie en kleurstellingen. Er zijn helaas slechte voorbeelden genoeg in omloop.

Xpider Retoucheerstudio is gespecialiseerd in het herstellen van oude of beschadigde foto's, het (creatief) bewerken van bestaande foto's, het opnieuw belichten van foto's, het 'glossy' maken van een foto, van een (oude) zwartwitfoto naar kleur omzetting, etc. etc. Bijna alles wat u en ik kunnen bedenken is bij ons mogelijk! Wij zijn er voor de particulier en voor bedrijven.Herstellen
Xpider Retoucheerstudio kan uw dierbare en unieke foto's weer opfrissen. Zo wordt en blijft een dierbare foto weer voor tientallen jaren 'het plaatje van toen'. Een betaalbare manier om uw herinnering levend te houden! Oude foto’s met beschadigingen, krassen, overbelichting of vlekken kunnen weer als nieuw worden. Zelfs een foto uit bij voorbeeld 1932 met fikse beschadigingen kan weer geheel hersteld worden alsof de fotograaf hem net gemaakt heeft, waarbij er vooral voor gezorgd wordt dat de sfeer, het tijdsbeeld en de authenticiteit behouden blijft.
Ook foto’s die niet beschadigd zijn, maar waar bijvoorbeeld net een deeltje hoofd niet op staat, kunnen we zo maken, alsof de foto destijds beter was gemaakt. Daarnaast kunnen we ook nog achteraf scherpte, contrast en belichting van de meeste foto’s verbeteren, de kleuren opwaarderen, Polaroids ( die na verloop van tijd donkerder zijn geworden ) verbeteren enz. enz.
Bewerken
Bekijk enkele voorbeelden.Samenvoegen
Heeft u 2 of meerdere foto’s en wilt u die samengevoegd zien? Gewoon omdat het zo leuk is? Een voorbeeld is een moeder van toen die nu als vriendinnetje tussen haar eigen jonge dochters van die leeftijd staat. Ander voorbeeld: die ene persoon toevoegen aan een groepsfoto omdat hij toevallig juist die dag net afwezig was bij het maken van de foto. Al dit soort zaken is vaak heel goed mogelijk! Of het nu gaat om het combineren van bijvoorbeeld 2 portretten of een panoramafoto die maar niet geheel op de foto wilde passen. Wij schuiven ze naadloos zonder zichtbare overgangen in elkaar. Ook kunnen wij desgewenst de foto samenvoegen met een mooi kader naar keuze, juist om die ene foto net even meer cachet te geven.
Bewerken
Bekijk enkele voorbeelden.Bewerken
U kent ze vast wel, die prachtige foto’s uit de “glossy” magazines en tijdschriften. Hoe krijgen ze het toch zo mooi op de foto? Het antwoord is simpel, niet namelijk! Het overgrote deel van deze foto’s heeft een retoucherende nabewerking gehad. Er wordt achteraf scherpte, glans, licht, contrast en sfeer aan de foto toegevoegd. Bovendien worden hin derlijke oneffenheden of objecten ver wijderd. Eindresultaat: De perfecte foto! M.a.w. u levert de foto, en wij maken hem zoals u hem had willen hebben. Maar wij kunnen meer…Storende objecten of mensen verwijderen van een foto, oude zwart/wit- foto’s inkleuren, of juist “verouderen”.De mogelijkheden zijn praktisch on beperkt… Al naar gelang de kwaliteit van de foto.
Bewerken
Bekijk enkele voorbeelden.Effecten
Laat uw fantasie de vrije loop!
Bijvoorbeeld, wilt u…
- Een schilderij van een foto?
- Een foto omzetten naar een silhouet (bijv. zwart/wit) of puntjes.
- Een foto tot een mooi kunstwerk verheffen, door o.a met extra kleur te werken.
- Een foto compleet veranderen of een karikatuur ervan maken.
- Enz enz.
U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het maken voor u. Laat uw eigen idee, of onze jarenlange ervaring los op uw foto's of afbeeldingen. De mogelijkheden zijn praktisch onbeperkt.
Bewerken
Bekijk enkele voorbeelden.Prijzen Retoucheerwerk
U zult begrijpen dat de mate van arbeidsintensiviteit de uiteindelijke prijs bepaalt.
Wilt u meer weten wat het gaat kosten bij uw specifieke foto of wens? Of wilt u weten hoe te bestellen of hoe te handelen als u gebruik wilt maken van onze diensten?
Neem dan even contact met ons op voor informatie of een vrijblijvende prijsopgave.
  • Xpider01
  • Xpider02
  • Xpider03
  • Xpider04
  • Xpider05
  • Xpider06
  • Xpider07
  • Xpider08
  • Xpider09
Burgemeester de Voslaan 3
1647 BJ Berkhout
Noord Holland
Email
Telefoon
Sociale media
K.v.K. 36043754 - Hoorn
Disclaimer / Verantwoording
Navigatie Sitemap Xpider
Copyright © - Xpider
Algemene voorwaarden van onze diensten
Xpider Webdesign & Grafische Vormgeving