Grafische vormgeving / ontwerp


Voor ieder doeleinde kunnen wij ontwerpen. Niets is ons te gek en we zorgen dat ieder ontwerp zijn doel bereikt. De meest voorkomende ontwerpen hebben we hieronder op een rijtje gezet. Mocht de gewenste ontwerpmogelijkheid dat u in gedachte heeft er niet tussen staan?
Neem met ons contact op. We kunnen dan samen bespreken wat de mogelijkheden zijn

Logo ontwerp
Aan een logo is een bedrijf sneller te herkennen. Een logo voor een bedrijf is dus eigenlijk onmisbaar. Xpider ontwerpt desgewenst een geheel nieuw logo, maar we kunnen ook een bestaand logo vernieuwen of een frisser imago geven.

Huisstijl
Een huisstijl geeft elk bedrijf een eigen identiteit die tevens direct herkenbaar is voor uw klanten en  een onderscheidend vermogen heeft t.o.v. uw concurrenten. We zorgen er voor dat uw huisstijl toegepast wordt op het Logo, Briefpapier, Enveloppen, Visitekaartjes, en eventueel uw website.

Visitekaartjes
Uw bedrijf goed presenteren? Dan zijn de visitekaartjes die wij voor u ontwerpen en laten drukken daar uitstekend geschikt voor. Xpider kan ervoor zorgen dat u een goede en professionele eerste indruk maakt met uw visitekaartjes.

Advertenties
Een advertentie die als een blikvanger werkt, met een krachtige slogan, een opvallende illustratie of sprekende foto met als doel: een omzet/reactieverhogende werking, profilering en een verbeterde positie in de toch al hevige concurrentiestrijd. Kortom hierbij is een creatieve geest onmisbaar. En daar komt Xpider om de hoek kijken, dat is namelijk ons vak! Xpider kan voor u de complete advertentie leveren en indien gewenst zelfs het complete traject van ontwerp tot contacten met de drukkerij of uitgever verzorgen.

Webadvertenties
Wij kunnen voor u een op maat gemaakte webadvertentie maken, die u klunt aanbieden op uw eigen website, de geeigende webadvertorial kanalen, of voor uw facebookpagina

Plaatjes/Illustraties
Een illustratie of een plaatje nodig? U noemt het, wij maken het. Wij hebben ook onze kanalen om eventueel bestaande afbeeldingen aan te kopen voor gebruik op het internet. Wij maken ook illustraties voor boeken en tijdschriften.

Flyer, Folder, Banner of Poster
Wilt u uw bedrijf door middel van een folder flyer of poster promoten? Dan is een goed en creatief ontwerp, natuurlijk ook zeer belangrijk. Xpider ontwerpt uw folder of flyer en kan dit vervolgens (indien gewenst) laten drukken in zowel een kleine als een grote oplage.

We bespreken graag uw ideeën en kunnen hierop een vrijblijvende prijsopgave samenstellen.
Neem hiervoor contact met ons op (ook als u nog een vraag heeft).
  • Xpider01
  • Xpider02
  • Xpider03
  • Xpider04
  • Xpider05
  • Xpider06
  • Xpider07
Burgemeester de Voslaan 3
1647 BJ Berkhout
Noord Holland
Email
Telefoon
Sociale media
K.v.K. 36043754 - Hoorn
Disclaimer / Verantwoording
Navigatie Sitemap Xpider
Copyright © - Xpider
Algemene voorwaarden van onze diensten
Xpider Webdesign & Grafische Vormgeving